Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabledClick hereto go back to ReShape.nl
 
 
 

Wij zijn Marc Tettero en Linda Vergalen

Marc:

'Ik ben in 1998 gestart met CACI gezichtsbehandelingen in mijn praktijk Reshape. Ik wilde zelf gaan ondernemen, nadat ik jaren in loondienst werkte in een volledig andere branche.

Mijn wens was 1 op 1 contact met anderen en bijdragen aan gezonder leven.

Met CACI trof ik een betrouwbare partner met dezelfde idealen: mensen op een natuurlijke wijze ondersteunen in hun schoonheidswensen. CACI doet al tientallen jaren onderzoek en heeft een behandelmethode ontwikkeld die op geen enkele wijze schade berokkent aan de cliënt.

Sinds 2000 verzorgen wij met ons team van masseurs ook (stoel-)massages bij bedrijven en in onze praktijk.

In 2009 ben ik gestart met een opleiding haptonomie. Dat is een therapievorm waarbij de cliënt gestimuleerd wordt zijn voelend vermogen verder te ontwikkelen en het te gebruiken als instrument in zijn leven en zijn persoonlijke ontwikkeling.

Inmiddels hebben wij een groot aantal particulieren en bedrijven ‘onder handen’ genomen, met als grootste erkenning een schare trouwe klanten.’

...Sterke punten van Marc zijn zijn heerlijke handen, zijn integriteit en zijn vermogen om rust te brengen. Rust in het lichaam, maar ook in het hoofd...

             

Linda:

'Toen ik de praktijk in 2000 kwam versterken, was ik nog werkzaam als projectleider bij een ontwerpbureau in Delft. Naast mijn baan heb ik mij ontwikkeld tot masseur, en in 2007 heb ik besloten mijn hart te volgen en mij volledig te richten op het masseren.

Sindsdien masseer ik met veel plezier in onze praktijk en bij verschillende bedrijven in de regio. Het geeft mij veel voldoening om rust te brengen en te voelen dat het lichaam zich steeds meer ontspant.'

...Linda is een heel gevoelig en sensitief masseur. Tijdens haar massages kun je voelen dat je langzaam stil wordt en helemaal tot rust komt...

Naast de massages ben ik ook de CACI-behandeling gaan geven omdat dit een zo natuurlijke manier is om onze eigen schoonheid te behouden. Een prachtige methode die rimpels vermindert en je een uitgerust gezicht geeft en dat zonder fillers en andere chirurgische ingrepen. Ik ben er erg over te spreken en vind het fantastisch om de blij verraste reacties van onze cliënten te zien als zij na de behandeling in de spiegel kijken.

Reshape

Reshape is een kleine organisatie, waardoor het contact met onze klanten persoonlijk blijft en wij snel kunnen inspelen op hun wensen.

In de loop van de jaren hebben wij voor veel particulieren en bedrijven repeterende en incidentele opdrachten uitgevoerd met als geweldig resultaat een vaste kern van trouwe klanten.