Javascript must be enabled in your browser to use this page.
Please enable Javascript under your Tools menu in your browser.
Once javascript is enabledClick hereto go back to ReShape.nl
 
 
 


Wij bieden u de TouchPro stoelmassage. Een heel complete drukpuntmassage, ontwikkeld om op locatie (kantoor, evenement) te worden gegeven. Het is een opbouwende en prettige manier om uw mensen in 15 minuten te laten ontspannen, en ze tegelijkertijd bewust te maken van de gevolgen van bijvoorbeeld 'verkeerd' zitten of belastend muisgebruik.

Reshape verzorgt al ruim 15 jaar stoelmassages bij bedrijven, met inmiddels meer dan 55.000 massages ervaring. 

Door het inzetten van stoelmassages profileert u uw organisatie intern èn extern; door de aandacht die u geeft aan de gezondheid van uw medewerkers èn door uw aandacht voor de continuïteit van de onderneming. De TouchPro massages kunnen daarnaast uitstekend worden ingezet ter ondersteuning van een project of bij de afsluiting van een periode.

 

Info in het kort:

 • compleet en snel (15 minuten);
 • kleding aanhouden; 
 • vitaler door betere doorbloeding;
 • bewustwording werkhouding;
 • voorkomen en terugdringen ziekteverzuim; 
 • ter ondersteuning of motivering;
 • reguliere inzet: 1 x per wk. of per 2 wk

Ondersteuning:

Wanneer u overweegt om in uw bedrijf stoelmassages te introduceren, kunnen wij u desgewenst ondersteunen in het besluitvormingsproces door:

 • het verstrekken van informatie;
 • organisatie en participatie in een proeftraject. 

En ook met:

 • het uitvoeren van werkplekonderzoeken; 
 • het maken van houdingsanalyses;
 • adviseren waar ergonimisch winst te behalen valt; 
 • het verzorgen van trainingen met betrekking tot RSI/KANS bij beeldschermwerk.

  In samenwerking met onze partners kunnen wij u assisteren en adviseren bij het opstellen van een volledig ARBO-plan of een Risicoinventarisatie en -Evaluatie (RI&E). Ook kunnen wij voorlichtingsbijeenkomsten of workshops over beeldschermwerk, fysieke belasting etc. voor u verzorgen.

Uitgebreide informatie:

De TouchPro stoelmassage is een drukpuntmassage met een vaststaand behandelschema. De cliënt neemt, geheel gekleed, plaats in een speciaal ontworpen stoel en krijgt in 15 minuten een uitgebalanceerde massage. De doorbloeding van de gemasseerde gebieden (rug, nek, schouders en armen) wordt gestimuleerd, zodat de spieren en hersenen de voedingsstoffen effectiever krijgen aangevoerd en daarmee in betere conditie blijven. Tegelijkertijd worden afvalstoffen als melkzuren beter afgevoerd.

De massages zijn geen tovermiddel; een goede houding, goed ingesteld meubilair en met name bewegen blijven belangrijk. Daarom heeft de masseur nog een belangrijke tweede rol: hij legt de vinger letterlijk op de zere plek en betrekt uw mensen bij wat hij tegenkomt. In overleg met u kan de masseur zich beperken tot het geven van informatie, of kunnen wij uitgebreide werkplekonderzoeken voor u uitvoeren en RSI/KANS-trainingen verzorgen.

Bij onderzoek naar de effecten van deze stoelmassage, bleek in de loop van de testperiode dat het bloed van de deelnemers meer zuurstof opnam, er minder afvalstoffen in de spieren werden aangetroffen en de deelnemers zich langer konden concentreren. De deelnemers gaven aan dat zij zich prettiger en meer alert voelden dan voorheen.

Wanneer de interval tussen de massages maximaal twee weken is, bleek daarnaast dat het lichaam na verloop van tijd een 'herinnering' opbouwt. Het ontspant sneller en de opbouw van spanning verloopt langzamer.
Wij hebben ervaren dat werknemers die regelmatig gemasseerd worden, zich meer bewust worden van de signalen die hun lichaam geeft. Zij zijn alerter op hun werkhouding (zowel fysiek als mentaal) en nemen meer verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid.

Naast al deze verantwoorde zaken, is een stoelmassage natuurlijk ook gewoon erg lekker…